Löppass nr 5 denna vecka!

Jag är helt ointresserad av att se sport på TV, även om det är OS. Det enda jag gillar att titta på är friidrott och då endast löpgrenarna (förvånande va?).

Så när min familj i morse låg kvar i den varma sänghalmen och tittade på den lååååååånga OS-invigningen, drog jag på mig mina svarta vinterbonade CRAFT löpartights, min svarta CRAFT underställströja, min microfleece, min NIKE löparjacka i plommonfärg, mina seger-strumpor och mina ASICS TN 833 och gav mig iväg på veckans femte löprunda. Den mest utmanande.

Valde skogsterräng, som självfallet var minimalt upptrampad och desto mer snö. Jag fick arbeta järnet med baksida lår och rumpa, vader fick sitt när jag åkte ned i snön till knäna emellanåt. Härligt och en rejäl pulshöjare!

Drog i mig några skedar Nutella innan jag gav mig iväg i morse och det var nog tur… I veckorna när jag springer runt 5.30-tiden kör jag i regel alltid helt och hållet på fastande mage.
Men gårdagens mathållning hade mera att önska, så i morse visste jag att jag låg på minus. Det är i de lägena Nutellan är ovärderlig. Mycket kolhydrater, mycket fett som man använder omgående. Tack Runners World, världens bästa löpartidning, för tipset!

Har nu avnjutit en brakbrunch med frukt, fil, rågkuddar, stekt ägg och för ovanlighetens skull åt jag en rostad macka också.

Nu har jag massor av krafter att rensa sonens garderob och åka och storhandla. Jag får ju belöningen ikväll; deltävling 2 från Sandviken.
Jag och sonen är nördigt intresserade av Melo….

Tags:

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu