10 träningspass avverkade denna vecka!

Kan se tillbaka på en bra och varierad träningsvecka.
Har sprungit 6 löppass, kört ett yogapass, ett spinningpass och två träningspass på gymmet med mestadels funktionell träning.

Veckans löppass såg ut som följer:
Tisdagmorgon vanligt distanspass ca 8 km
Onsdagmorgon uppvärmning, fartintervaller= tio fartintervaller på ca 30 sek var med någon minuts vila emellan, därefter nerjogg.
Torsdag vanligt distanspass ca 9 km
Fredag sprang ca 13 km i tröskelfart, dvs den hastighet som är precis innan man får mjölksyra. Fredagens runda var också väldigt backig.
Lördag vanligt distanspass ca 8 km
Söndag en mil i lugnt tempo

I torsdags anlände mitt startbevis till Stockholm Marathon den 5 juni. Helt klart sög det rejält i magen när jag fick se beviset. Det närmar sig….Mitt startnr på Maran är K584. Om man vill följa mig under loppet den 5 juni (som några har uttryckt önskan om) kan man gå in på Stockholm Marathons officiella hemsida och följa instruktionerna. Man få då mina mellantider sms:at till sin mob och ser såklart även när jag väl är i mål.
Men det bästa är att ha människor på plats i Stockholm som står längs vägen och hejar på, så kan och vill du, stå längs banan och heja!!!! Det är en folkfest utan dess like.

Snart ska jag och maken på sonens dansuppvisning i Bombardier Arena. Livet är trots allt mer än löpning….Även om både familjen & löpningen tillhör det viktigaste i mitt liv :-) .

Tags:

2 Responses to “10 träningspass avverkade denna vecka!”

  1. Jenny Cederberg Says:

    Du är helt otrolig Helén!
    Jag är djupt imponerad.

    Önskar dig lycka till på Stockholm maraton. Tänker följa dig via mobilen. Har tyvärr inte möjlighet att närvara på plats. Men jag hejar på dig!
    Kram kram.

  2. Heléne Leijon Says:

    Tack, tack finaste Jenny :-) !!!!
    Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu