Slutrensning och ljuvligt backpass!

Min bror och jag möttes i pappas lägenhet för att rensa det allra sista innan flyttstädningen kommer imorgon. Vi kastade hejdlöst, särskilt glas och porslin som ingen vill ha, det kastade vi så att det krasade om det; åhhhhhh va härligt!!!!!!! Det är ett sånt skönt ljud när glas krossas….mmmmmmm.
För övrigt så såg vi idag hur sliten hans lägenhet verkligen är, snacka om att vara ett renoveringsobjekt. Det dröjer innan de kan hyra ut den igen….

Han har sparat ALLA kort jag har skrivit genom åren och det är många….. Jag tog med alla hem för att visa sonen. Han kommer skratta ihjäl sig åt de korten jag skrev som typ 7-åring.

En märklig känsla när vi låste dörren idag till pappas lägenhet idag. Det var troligen sista gången jag var där, brorsan gör det allra sista i veckan och nycklarna ska lämnas in senast på fredag.

Åkte hem, bytte om och drog till Björnön. Det började skymma när jag kom dit, lamporna i spåren var tända. Jag valde att mosa tunga backar idag, så fenomenalt skönt. Fick dock ett litet spel på skidspåren, som i 5:ans spår tar upp ÖVER halva utrymmet. Det är som att längdåkarna under ett par fjuttiga månader om året tar över rätten till hela Björnön. Vi året-runt-löpare får springa i kanten i en massa fucking snömodd, för längdåkarna ska få plats med sina spår.
Mycket bättre i 2.5-spåret, där får längdspåren plats i kanten och vi löpare får springa som det är tänkt; på plogad, sandad bana. Det är bara det att 2.5-spåret är lite lätt astråkigt och har för få utmanande backar.
Fick dock mitt efterlängtade backpass och enorma endorfinkickar när jag stretchade.
Oslagbart. Löpning är livet. Imorgon är det pump med MYCKET ben och så danslektion.

Tags:

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu