Träningsvärk och första besöket i pappas lägenhet

Börjar känna av baksida lår efter långpasset idag. Imorgonbitti blir det en återhämtningsrunda av mjuk karaktär.
Jag ÄLSKAR träningsvärk!

Vi var till begravningsbyrån idag, det gick riktigt bra, även om det var overkligt. Vi valde en murarslev som symbol, så rätt!!!!!
Efter besöket åkte vi till pappas lägenhet. Det var en mycket underlig känsla att kliva in där. Det var precis som han bara var ute och köpte kvällstidningarna….

Först gick vi bara omkring och tittade, såg framför mig hur han brukade sitta vid köksbordet mer tre tidningar framför sig; VLT, Expressen och Aftonbladet. Han var alltid upprörd över nåt som hade stått i dem.

Vi öppnade lådor, tittade vad han sparat. Vi satte oss i vardagsrummet med varsin hög av gamla kort, deklarationer etc (han har sparat deklarationer sedan 1965!)
Vi hittade en underbar lapp, som vi skrattade länge åt. Den lappen var sedan han gjorde lumpen på FP 3110. Såhär står det på lappen:
”Fraktgods; Jag är ute ikväll och super. När jag blir full, så var god bind fast denna adresslapp och sänd mig hem. Skulle jag händelsevis vara utan kontanter skicka mig mot efterkrav. OBS! SKÄLLNING UNDANBEDES OBS!!!!”

Tog med mig mammas och pappas bröllopsfoto hem; jag tittar på det nu. Han var verkligen en riktig 10-poängare som ung…..

Nu måste jag slänga in löparkläderna i tumlaren. Imorgon är en ny dag utan min pappa.

Tags:

2 Responses to “Träningsvärk och första besöket i pappas lägenhet”

  1. Åsa Says:

    Hej Heléne, jag är inte inne så ofta och kollar bloggen men idag när jag gick in och läste såg jag förstås vad som hänt. Vill beklaga sorgen även om jag egentligen tycker att just dom orden ”beklaga sorgen” är rätt konstiga… bättre att säga att jag tänker på dig även om jag inte står dig nära på det sättet så tror jag att jag kan säga så. Din pappa verkar ha varit en underbar människa, blev rörd till tårar när jag läste dina inlägg om honom! Hoppas löparturerna kan skänka lite ”terapi” när tankarna mal! Kram och frid! /Åsa

  2. prstenslparblogg Says:

    Tack för din omtanke, fina ÅSA!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu