JAAAAAAAA!!!!

Känslan att gå upp 5.30 i morse, titta på termometern och se att det faktiskt stod 1 plusgrad var helt oslagbar. UNDERBART!!! Håller detta i sig, betyder det att den vita skiten på marken smälter lika fort som Anna Ankas hjärnceller.
Och nu ska snön bort fort som f-n!!!! Ser framför mig hur jag springer i skogen; barmark, fågelsång, solen i ansiktet och vinden i ryggen.
Som jag längtar…..

Drog på mig mycket mindre kläder i morse, kunde ha mina vanliga craft löparhandskar, som har varit för kalla i typ 2 fucking månader. Hur kul är det att behöva springa med termovantar????? Man känner sig som en förvirrad jultomte.

Luften idag var varm, helt plötsligt kunde jag dra in luften ordentligt när jag sprang. När det är typ -15 profylaxandas man. Och det är ju givande. Ni som känner mig vet ju att jag bara skaffade ETT barn och sa ALDRIG mer för snart nio år sedan. Den barnmorskan som hade hand om min förlossning, brukar jag ibland tänka på. Hon gör verkligen skäl för epitetet bitterfitta. Vissa har verkligen valt helt fel yrken, hon hade nog passat utmärkt till styckmördare.

Nåväl, löprundan imorse gav mig faktiskt hopp om att vinterhelvetet snart är över. Det kommer att ljusna, det kommer att bli varmare = Gud finns.
Imorgon springer jag antingen backpass eller fartintervaller. Jag vill ha MINST 1 plusgrad när jag vaknar imorgon.
Trevlig kväll, jag och maken ska på Snabba cash.

Tags:

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu