Dagen innan….Vatten, pasta, massage men ingen prilla.

Har druckit två resorb idag, ätit pasta till lunch, ska äta nudlar till middag. SPYR av bara tanken på mer pasta just nu.
På spisen kokar morgondagens pasta som ska medtas i väntan på startskottet. Tror att jag behöver en pastafri vecka efter detta….

Har givetvis också druckit vatten kontinuerligt idag, dock inte för mycket, ingen överdosering direkt. För mycket vatten vill ingen löpare dricka, för då får man avsluta morgondagen på SÖS eller Karolinska….

Har nyss kommit hem från en alldeles utmärkt massage. Sara hette den duktiga massören, som tog ett rejält tag i all min bindvävsvätska. Det var allt annat än skönt, men det känns bra nu….Benen känns lätta och slaggprodukter är på väg ut ur kroppen, bådar gott för morgondagen.

Idag har jag också helt hållit upp med att snusa, brukar göra det dagen innan lopp och så får jag belöna mig med en prilla först efter loppet.
Det går fint, men visst tusan dras mina blickar till dosan…I´m addicted. Men det är min enda last och jag snusar inte några mängder, så jag har faktiskt ingen som helst lust att sluta!

Nu börjar jag gå in i min glaskupa inför morgondagen.
Jag kommer att springa i svarta, korta CRAFT löpartights, svart Casall-löparlinne, svart sportbehå, korta X-socks, solbrillor (avskyr keps, kommer aldrig på mitt huvud).

Nu ska jag kolla till pastan….

Tags:

2 Responses to “Dagen innan….Vatten, pasta, massage men ingen prilla.”

  1. Åsa Says:

    Önskar dig jättelycka till imorgon, håller alla tummar jag kan! Kramar/Åsa

  2. prstenslparblogg Says:

    Tack Åsa! Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu